Menu Search

Brandbeveiliging Limburg

 

Welkom bij Novisec Security Systems. Met een team van 60 beveiligingsspecialisten op 4 locaties, waaronder ook in de provincie Limburg, proberen wij voor elk beveiligingsvraagstuk een afdoende oplossing te bieden.

Naast inbraakbeveiliging en toegangscontrole is een belangrijke tak van ons bedrijf toegespitst op brandveiligheid. Als specialist bieden wij een groot assortiment melders en detectoren die afgestemd zijn op uw woning of gebouw. Zowel voor gezinswoningen, bedrijven, scholen, horecabedrijven, enzovoort zorgen we voor een brandbeveiliging op maat van de klant.

Indien er al een inbraakbeveiliging aanwezig is kunnen de branddetectoren perfect aansluiten op dit circuit. Onze regionale aanwezigheid in Limburg is voor ons een belangrijke troef om nauw contact te kunnen houden met onze klanten.

Van eenvoudige tot gesofisticeerde systemen.

Wij volgen de evolutie van de beveiligingssystemen op de voet en proberen tegen de meest gunstige prijs jouw woning te beveiligen. Rekening houdend met het profiel van de klant adviseren wij een conventioneel of een meer gesofisticeerd systeem. Bij een conventioneel systeem kan de klant zelf zien in welk deel van het gebouw er actie nodig is.

De systemen die we aanraden voor onder andere bedrijven, scholen, zorginstellingen,
enzovoort zijn uitgerust met een centrale met een intelligente display waarbij elke ruimte een unieke code heeft zodanig dat men in de centrale direct ziet waar het alarm in werking is getreden. In zorginstellingen is de veiligheid van de bewoner en het tijdig ingrijpen bij vragen om hulp tevens een van onze nieuwe doelstellingen.

Uw veiligheid, onze zorg

Heeft u een woning, een bedrijfsgebouw, een school of een rusthuis in Limburg die dringend aan brandbeveiliging toe is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We houden rekening met uw verwachting rond brandveiligheid en maken een offerte op maat. Voor sommige gebouwen is het heel belangrijk dat er ook een ontruimingsplan bestaat. Ook daarvoor beschikt ons bedrijf over de nodige expertise.

Onderhoud

Na de installatie van de nodige veiligheidssystemen kunt u vrijblijvend een onderhoudscontract afsluiten of op regelmatige basis contact opnemen om uw installatie in een perfecte staat te houden om de goede werking te waarborgen.

Heeft u vragen?

Neem contact op met ons team

088 119 65 65 info.security@spie.com